ντιάμπλο

αν αναρωτηθήκατε ποτέ, μήπως υπάρχουν ακόμα άνθρωποι στον περίγυρό σας που παίζουν παιχνίδια.. και γω αναρωτήθηκα ούκ ολίγοις, να όμως που μέτρησα τον εαυτό μου..

μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα είχα κολλήσει με το Diablo II. όταν το εγκατέστησα, δεν περίμενα να είναι τόσο εθιστικό. γενικά δεν είμαι φαν του action RPG ας πούμε.. βασικά, στην αρχή ιδίως, ήταν υπερβολικά εύκολο σαν παιχνίδι, οπότε το έπαιζες μόνο και μόνο για να δεις τι άλλα unique αντικείμενα θα βρείς στο δρόμο..



μετά ανακάλυψα ότι ήθελα να το τερματίσω πάση θυσία, ιδίως στις πρώτες μέρες που άρχισα να παίζω πολύ. μου έκανε εντύπωση κιόλας, γιατί είχα να παίξω πολύυ καιρό. τέλος πάντων.. τώρα πια έχω αρχίσει και το βαριέμαι. ιδίως όταν με σκοτώνουν όλο και πιο συχνά οι δαιμονισμένοι. ένα από τα πιο αστεία πράγματα στο παιχνίδι είναι το περίφυμο μήνυμα όταν σε σκοτώνουν :) You have died. Death takes its toll of XXXX gold coins.



Αυτά.. ελπίζω να το παρατάω σιγά σιγά.. Γιατί μήπως δεν ξέρω τι θα γίνει στο τέλος; Είναι και πολύ χρονοβόρο, το ριμάδι :) Καλύτερα να εθίζεσαι με το blogging, παρά με το ντιάμπλο, έτσι δεν είναι; Το καλύτερο είναι να μην εθίζεσαι καθόλου, βέβαια.. αλλά λέμε τώρα..


No comments:

Post a Comment