my new radio shoes

μην κοιτάτε, ο τίτλος είναι.. δεν είναι δηλαδή δικιά μου επινόηση, είναι απο το εξής (ανομοι)όμορφο τραγουδάκι των πολύ πολύ αγαπημένων nits.
πήγα το σάββατο και πήρα (επιτέλους) (μετά απο (και) μια μυστική συμβουλή-παύλα-παρόρμηση φίλων - lucky day για αγορές και έτσι) παπούσια... ήθελα να βγάλω φωτογραφία και τα παλιά μου πως είχαν γίνει αλλά εντάξει, μην το παρακάνουμε - έχουν μια αρκετά καταθληπτική εικόνα, μόνο αυτό αρκει να σας πω).
είναι ελαφρώς μπλέ, είναι allstar-ακο-design με παραλλαγές εχουν άσπρο περίγραμμα που με χαλούσε στην αρχή, αλλά το έχω συνηθίσει τώρα. τόσο συχνά που πατάω σε μαγαζιά για ψώνια, είναι ενα όσο να'ναι ξεχωριστό event για μένα.




κατά τα άλλα... μπήκε ενα περιστέρι (pigeon, not dove) στο μπαλκόνι και ενώ η μάνα μου είχε δώσει κάποτε μάχη να τους διώξει απο κει.. ξαναήρθαν.. και αυτό εδώ είναι lame pigeon... πρέπει να είναι μωρό, αλλά δεν πάει καλά - δεν έχει ουρά - ή του την έφαγαν, ή δεν ξέρω τι, και δεν μπορεί να πετάξει.. και συνήθως είναι μονόδρομος γι'αυτά, δεν νομίζω να κρατήσει πολύ.. αλλά εντάξει, ποιος ξέρει. god rules in mysterious ways, όπως λένε.

αυτά.
good luck και τα ξαναματαλέμε.

No comments:

Post a Comment