think the grym thoughts

διαβάζοντας διάφορα, βυθίζομαι στις μαύρες μου, και πάλι. ξαφνικά επαναλαμβάνεται η ίδια ιστορία, βρίσκω τον εαυτό μου με 15 tabs ανοιχτά στον πορτοκαλί αλεπου-φανές εξερευνητή του κυβερνοχώρου, και σκέφτομαι πως αν περάσουν άλλα δέκα λεπτά στην δουλειά χωρίς να δουλεύω (ενημερώνομαι) θα με κρεμάσουν και θα με απολύσουν παραδειγματικά.

but the grym thoughts push and push forward, they do
. Τώρα που μιλάμε για δικά μας εθνικά, εθνικιστικά θέματα, και για πολιτική αφύπνηση γενικότερα (αφύπνηση, ηλίαση, ηλιθίαση, σε διαφορετικούς ανθρώπους εμφανίζεται διαφορετικά, σαν τον Θεό ενα πράγμα) - λένε ότι η Ρωσία επιστρέφει, έχει επιστρέψει, στην εποχή του Σταλινικού σχεδόν ολοκληρωτισμού. (google for parallels) Αααα.. ναιιι;.. Δεν θα το πίστευα ποτέ..

Διάβασα κάπου ότι είναι επειδή οι ρώσοι διακατεχόμαστε.. επ.. διακατέχονται απο πατερναλιστικά συναισθήματα, και ότι κατά βάθος θέλουν να έχουν έναν ηγέτη τύραννο αλλά και πατέρα, σκληρό αλλά και δυνατό, περίφανο. Εγώ δεν είμαι σίγουρος αν είναι αυτό, απλώς νομίζω ότι στην ρωσία ο κόσμος φοβάται γιατί ξέρει τι μπορεί να τους κάνει (αυτό που λέμε ιστορική μνήμη; ενστινκτώδης μνήμη;) - επίσης, όταν μεγαλώνεις σε μια χώρα μπάχαλο με μοναδική σεβαστή αξία το χρήμα και την δύναμη, μαθαίνεις να λαμβάνεις τις ανισότητες, τις αδικίες σαν κάτι απόλυτα φυσιολογικό...

Ξέρατε ότι υπάρχει το Doomsday Clock? Σήμερα είναι στο δώδεκα παρα πέντε. Στις δώδεκα την έχουμε πατήσει (λεκτικά προσχήματα). Γενικά απο τότε που το έφτιαξαν ήταν πάντα στο παρα πέντε, άντε στο παρατέταρτο. Το χειρότερο ήταν στο παρα δύο.

http://en.wikipedia.org/wiki/Doomsday_Clock

άντε να φρεσκάρουμε λίγο την μνήμη μας και να ποδοχτυπηθούμε για λίγο, τωρα που γίνεται λίγο πιο επίκαιρο το θέμα της ελεγχόμενης ηλιθίασης, ολοκληρωτισμού, και ολοκαυτώματος, που δεν έχει σημασία αν είναι πυρηνικό ή ψυχολογικό - με το τραγούδι βεβαίως βεβαίως που αναφέρεται στο προηγούμενο άρθρο της wikipedia



τι να πω.. γενικά απο μουσικούς ακτιβιστές δεν τα πάμε άσχημα, .... human consumes human, mates :/



καλή τύχη..

No comments:

Post a Comment