eorning

ican+icarnt
min+max
mergedummy
refnzied

http://www.youtube.com/watch?v=Z3Cq9z3zisQ [αφου.. το πρώτο (απο τα πρώτα;) σήριαλ εξωτερικού που έδειξαν στην μετασοβιετική ρωσία (δεν θυμάμαι αν ήταν λίγο πριν το 1991 ή λίγο μετά) - και θυμόμουν απο τότε την μελωδία..] -_επανάληψη εδώ το είχα ξαναποστάρει -|_ΚΑΠΟΥ_|- παλιά παλιά :)

ju-moo-poγκουλπ

pokemon
digestive_process
under3way

http://www.youtube.com/watch?v=bSX73YsJrqc

profiterol

http://www.youtube.com/watch?v=snailu0RnLg

mollusk
molly_generous
bisquits
parachuteol
half-written an' all

http://blog.allmusic.com/2011/01/04/the-return-of-jj

checker_chute-shush

μοστ οφ δε λινκς ι φαουντ ριντινγκ αφορεμεντιονεντ blog.allmusic.com (λινκ αππιερς του μπι ντέντ - εδώ ζει ακόμα: http://music.feelsmile.ro/?p=4849) and following then the steep staircase of links into the unknown

πα-πα-πα-πα..! μαρεσει που γραφει οτι αυτο θα προσελκύσει και τους κοινούς θνητούς pop listeners to the dubstep party next door.

yaaah.
let's get some pop!! let's get poppy.

πόσο μου την σπάνε τα .. τα κάστομ στρήμινγκ όντιο κοντρολς σε μερικές σελίδες που εχουν κρυμμένο ή ΔΕΝ έχουν βόλιουμ κοντρόλ - πρέπει να εχω πάθει aural σοκ κανένα δύο φορές ήδη. οπως επίσης μου την σπάει οταν πρέπει να αλλάζεις συχνά την γλώσσα και έχει συνηθίσει τόσο πολύ το Alt+Shift που βαριέσαι να το αλλάξεις (μάλλον πρέπει να το αλλάξω και όπως toys wise guys να το κάνω Ctrl+Shift) και κάθε φορά που δεν το πατάς συγχρονισμένα φεύγει το φοκους στο μενού του browser, και γίνονται μετά διάφορα παλαβά αμα δεν το προσέξεις..

ντάξει. γκρίνιαξα. τώρα είμαι κομπλέ.
pame gia pio sovara pragamta

2 comments:

  1. o googlis tha sou lusi oles tis apories hahahahaha! :P

    ReplyDelete
  2. :)
    !
    _

    prepei apo kapou na ksekiname :P
    (estw kai sthn skepsh :P

    ReplyDelete